Rejuvenáció a plasztikai sebész szakértelmével

Bőrgyógyász, illetve plasztikai sebész által végzett laser kezelések sorát kínáljuk Önnek számos bőrprobléma megoldására valamint bőrfiatalítás céljából:

Lézeres bőrfiatalítás, hegkezelés, pigmentfolt eltávolítás frakcionált CO2 lézerrel:

Az öregedés jelei már fiatal korban megjelenhetnek. Bőrünk fakóvá, petyhüdtté válik, majd ráncok, pigmentfoltok keletkeznek. A frakcionált CO2 lézeres kezelés hatására ezek az elváltozások eltűnnek, a páciensek bőre éveket fiatalodhat. A szén-dioxid lézer kiválóan alkalmas az arc, a nyak , a dekoltázs, valamint a kézfejek bőrének fiatalítására. Alkalmazási területe továbbá műtéti, vagy pattanások miatt visszamaradt hegek, illetve terhességi csíkok (striák) kezelése.

A kezelésről

A kezelés enyhe fájdalommal járhat. A beavatkozás után a bőrfelületen gyulladás alakul ki, ez a terápiás hatás része, általában 1-2 napig tart. Ebben a gyulladt periódusban leginkább a hűtést és a hideg vizet tolerálja a bőr. Ezt követően 2-3 napon át tartó hámlás jelentkezik, amely szintén a bőr megújulásának elengedhetetlen fázisa. Egy hét elteltével már szemmel látható a javulás, de az új kötőszöveti rostok felépülésével a leglátványosabb változás 2-3 hónap múlva várható. A kezelés kifejezett fényérzékenyítő hatása miatt a szolárium és a napozás nem megengedett, illetve magas faktorszámú fényvédőkrém használata szükséges. A nagyobb biztonság érdekében a lézeres kezeléseket ősztől tavaszig végezzük.

Jelenleg a széndioxid lézer jelenti a legkorszerűbb eljárást a bőr megújításának tekintetében a nem sebészeti beavatkozások közül.

Időpont foglalás

Frakcionált CO2 lézeres kezelés árak:

 • Arc: 160 000 Ft
 • Nyak: 100 000 Ft
 • Dekoltázs: 120 000 Ft
 • Arc-nyak: 200 000 Ft
 • Kézfejek: 90 000 Ft
 • Szemhéjak: 100 000 Ft
 • Arc-szemhéjak: 230 000 Ft

Plasztikai sebészeti konzultáció: 20.000 Ft

Bőrfiatalítás az Nd:Yag lézerrel:

A bőrbe hatoló lézerfény-nyaláb elnyelődik a bőr mélyebb rétegeiben. A lézerfény energiája hővé alakul és természetes úton regenerálódást provokál a bőrben. Ennek hatására a bőrben lévő sejtek fokozott kollagén, hyaluronsav termelésbe kezdenek. Az ér újraképződés hatására ez a folyamat még intenzívebbé válik. A bőrfeszesítés az adott bőrterület nagyságától függően 20-60 percet vesz igénybe.

NdYag bőrfiatalítás árak:

 • Arc: 60 000 Ft
 • Nyak: 50 000 Ft
 • Dekoltázs: 80 000 Ft
 • Kézfejek: 50 000 Ft

Rólunk mondták

„Én a lézeres arcfiatalító kezelést próbálhattam ki, rajtam mutatták be a kezelést a Szegeden még egyedüli készüléken az orvosoknak. Egyáltalán semmilyen fájdalmat nem éreztem, ugyanakkor a bőröm felső rétege néhány nap alatt eltűnt, és nagyon puha, üde, világosabb árnyalatú lett. A megújuló folyamat 3 hónapig tart, mert stimulálja a kollagén termelését. Jó szívvel ajánlom!”