Feketesas Klinika elegáns, nyugodt környezetben, a legkorszerűbb orvosi diagnosztikai eszközökkel és a világszínvonalú DEKA laser készülékeivel várja pácienseit.

Rendelőnket Szeged Belvárosában, a Feketesas utca egyik legimpozánsabb épületének, az egykori Gazdasági és Iparbank székházának harmadik emeletén alakítottuk ki, felszereltsége a legmagasabb szintű diagnosztikai és terápiás hátteret biztosítja.

Magánklinikánk számos egészségügyi és szépészeti szolgáltatást kínál. Kiváló orvosaink végzik a betegek ellátását, kényelmükről jól képzett, készséges munkatársaink gondoskodnak.

Általános sebészet és érsebészet. Ultrahang vizsgálatok és mell diagnosztika. Kardiológia, bőrgyógyászat és nőgyógyászat. Biztonságos és egyedülállóan hatékony lézeres kezeléseket kínálunk számos esztétikai és egészségügyi problémára.

Rólunk mondták

„Kiváló tudás! Nagyon barátságos emberek.”

Zsuzsa Pullar

„Szeretnék köszönetet mondani a Feketesas Klinikának! Nagyon régóta szenvedtem a pattanások okozta hegek miatt, amit semmivel sem tudtam eltüntetni, elhalványítani, nagyon látszódtak, csúnya volt a bőröm, ezáltal sokkal idősebbnek néztem ki a koromnál. CO2 Frakcionált Lézer kezelésen vettem részt a klinikán Kocsis Ádám doktor úrnál. Hihetetlen volt az eredmény az első kezelést követően, a hegek többsége az arcomon eltűnt, a bőröm pedig kisimult. A mélyebb hegek még látszódtak egy kicsit, de azok is sokkal szebbek lettek, így még egy kezelésen vettem részt. Múlt héten volt a második kezelés, de már most látom, hogy azok a hegek, amik még halványan látszódtak, azok is szépen eltűntek. Bátran merem ajánlani, azoknak akiknek pattanás okozta hegek maradtak meg az arcukon, hihetetlen a végeredmény. Van megoldás nekünk is, hogy szép feszes arcbőrünk legyen :)! Továbbá köszönöm Veres Katalin-nak a mérhetetlen kedvességet és segítőkészséget. Hálás vagyok, hogy a Feketesas Klinikát választottam!”

Yumka Adiyajamba

„Március 4-én egy frakcionált CO2 lézer kezelésen jártam a Feketesas Klinikán, ahol már a recepción kedves volt a fogadtatàs.Kocsis Ádám doktor nagy türelemmel kezelte az arcot és a szemhéjakat, majd elmagyarázta az utókezelés lépéseit, amelyhez ajándék krémeket is kaptam a recepciós hölgytől.Most 3 hét után egy ragyogó , bőrhibáktól mentes arc tekint vissza rám a tükörből és a felületi ráncok is sokat halványultak, bár úgy érzékelem, hogy ez a “szépülési” folyamat még mindig tart! :) Köszönöm ezt az igazi tavaszi megújulást a Feketesas Klinikának!”