Vagina rejuvenáció és lézeres inkontinencia kezelés, a női külső nemi szervek megfiatalítása.

A SmartXide Touch™ technológia egy innovatív, számítógép vezérelt, frakcionált CO2 lézerrel dolgozik, mely a kollagén­képződés serkentése által regenerálja az idő múlásával meggyengült rostokat. Az egyik legfejlettebb fotorejuvenációs módzsernek, a DOT™ technológiának kiemelkedő a biztonságossága és hatékonysága, köszönhetően a kifejlesz­tő DEKA cégnek. A MonaLisa Touch™ a világon el­sőként kifejlesztett lézer alapú vulvo-vaginális eszköz, amely Európán kívül az Amerikai Egyesült Államokat is meg­hódította, ahol jelenleg több mint 850 klinikán használják. Eddig 2500 ilyen készüléket helyeztek üzembe a világon, így naponta több mint tízezer MonaLisa Touch kezelést végeznek világszerte.

Az idő múlása a nők intim életére is hatással van

Az idő lassú, könyörtelen múlása működési és szerkezeti vál­tozásokat okoz az egész szervezetünkön, így a nemiszervekre is hatással van. A genitáliák szöveteiben a feszesség és hidratáltság elvesz­tése a hüvely nedvességtartalmának csökkenését okozza, mely kellemetlen közérzetet, viszketést, szárazságot, levert­séget, továbbá fájdalmat eredményez az együttlét során. A genitáliák atrófiája és a kollagénrostok fokozatos csök­kenése a vagina rugalmasságának elvesztéséhez vezet, és a nyálkahártya, mely dehidratált és kevésbé erezett lesz, vékonyabbá és megereszkedetté válik. A menopauzához közeledve a nők ösztrogén szintjének megváltozása rossz komfortérzetet eredményez és általá­nos hangulatukra, valamint párkapcsolatukra is negatív ha­tással van.

Korábban a hüvely helyreállítása csak súlyosabb betegségek esetén, műtéti úton volt elképzelhető, mára azonban egyre több nő fordul orvosához, hogy a genitáliák feszességének és működésének helyreállításával javítsák az életminőséget.

Ez a lézeres minimál invazív kezelés természetes és fájda­lommentes megoldást kínál a vagina megereszke­désére és a következményes jelenségekre, az öre­gedés lelassítására és bőrfiatalításra alkalmazott arckezelésekhez hasonló módszerrel. Azok a nők, akik úgy döntenek, hogy javítani sze­retnék vaginájuk állapotát, a MonaLisa Touch™ hatására rövid időn belül visszaszerzik magabiz­tosságukat és nőiességüket, s teljesen elfelejthetik a korábban zavaró kellemetlenségeket a mindenna­pi és párkapcsolati életükben. Ez az innovatív és fájdalommentes technológia visszaadja a vagina feszességét és hidratáltságát a hagyományos mű­tétek mellékhatásai nélkül.

Időpont foglalás

Alkalmazási területek

  • a hüvely nyálkahártyájának atrófiája,
  • lazasága a hüvely nyálkahártyájának szárazsága,
  • viszketése stressz inkontinencia

A női genitáliák minimál invazív kezelésének klinikai vizsgálata:

Konzultációra jelentkezem

Előkészítés
A MonaLisa Touch kezelés különösebb előkészítést nem igényel. A kezelésre a legalkalmasabb időpont a menstruációs ciklus első hete. Menses (vérzés) esetén a kezelés nem végezhető.

A kezelés
A MonaLisa Touch kezelés időtartama kb. 15 perc. A kezelés nem jár fájdalommal, csupán melegség érzet tapasztalható.

A MonaLisa Touch kezelés után a páciens azonnal munkaképes. Előfordulhat enyhe duzzanat, vagy nedvezés (folyás) a kezelés után néhány napig. Megterhelő edzés 2 hétig, illetve nehezebb fizikai munka 4 hétig nem ajánlott, szexuális együttlét mellőzése 1 hétig javasolt. A kezelés után négy hétig tampon nem használható.

Kezelések száma
A nemzetközi tapasztalatokon alapuló, 3 kezelésből álló kúrát ajánljuk.

A kezelés ára
Az első és második kezelés 150.000 Ft/alkalom, harmadik kezelés 100.000 Ft.

Rólunk mondták

„Az első Mona Lisa Touch kezelésem előtt határozottan izgultam, nem tudtam elképzelni, hogy nem érzek majd semmit, hogy egy kicsit sem fog fájni. A rendelő, a recepció (és különösen a hölgy, aki fogadott) végtelenül barátságos. Ebben a kellemes környezetben rendben van, elfelejtem az apró kellemetlenségeket - gondoltam. Legnagyobb meglepetésemre valóban nem volt mit! Katona Renáta doktornő biztos kézzel, tökéletes határozottsággal és nagyon kedvesen csinálta végig a kezelést, mindent pontosan elmagyarázott, végig tudtam mi miért történik, nekem ez fontos és az orvosok ritkán figyelnek erre. A kezelés hatását a vizelettartásra (komoly gondjaim ezzel amúgy sincsenek), szexuális életemre nagyon pregnánsan nem érzem. De rendszeresen járok úszni, amikor muszáj olyankor tampont használok, amit azonnal ki is szoktam cserélni, mert mindig vizes volt. Ez azóta teljesen megváltozott, nem jut víz a tampon környékére. Ez abszolút pozitív változás.”

Black Friday akció november 19 és december 19 között:

HOZD EL BARÁTNŐDET, ISMERŐSÖDET VEGYÉTEK IGÉNYBE A KEZELÉST 20-20 % KEDVEZMÉNNYEL!

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS BEJELENTKEZÉS:

Recepció: +36 30 348 7111
Asszisztensnő: +36 20 950 3099

Érdekel a lehetőség!